De trainsters

 

                          

                                 Renée Cooken                    Marjanne Kruyswijk               

 

 

Wij zijn beide afgestudeerd aan de Academie voor integrale menswetenschappen in Utrecht als psychosociaal therapeut.  Vervolgens hebben wij een Mindfulness vervolgopleiding gedaan bij Rob Brandsma in Amsterdam. Deze training hebben we gedaan om ons nog verder te verdiepen in Mindfulness. Sinds 2007 geven wij met veel plezier Mindfulness trainingen. Zowel samen voor grotere groepen als apart bij kleinere groepen en ook begeleiden we mensen individueel. Onze manier van trainen kenmerkt zich door therapeutische deskundigheid, humor en persoonlijke aandacht voor alle deelnemers.

 

Marjanne: Mede door Mindfulness heb ik geleerd dat pijn, verdriet en geluk bij het leven horen. Met Mindfulness leer je bewuster in het leven te staan en om meer te genieten van het moment. Mensen worden een stuk blijer van Mindfulness”.   
Renée:  ,,Mindfulness heeft mijn hart gestolen doordat het de mens in contact brengt met zichzelf. Daarnaast zien we dat onze cursisten er minder door piekeren en weer kunnen genieten van de kleine dingetjes.  En dat geeft veel rust”.